hits counter

العرض الاول لأنمي Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon

Black Wolf

Woolfe
Dungeon.jpg


الخبر من البوابة

http://www.true-gaming.net/home/243612/

شخصيا الامر الوحيد يلي اثار اهتمامي مع هذا العمل فقط عنوانه :laugh:::laugh::
 
الآرت كأنه جاي من لعبة MMO للجوال@@
مش متحمس للعمل بقدر حماسي عشان أشوف كيفية تطبيق نوع الآرت هذا بشكل متحرك.
 
^

شوف Durarara!! إذن عشان تعرف كيف بما انه من نفس مصمم الشخصيات Yasuda ، غير انه عمل أفضل طبعا -النصف الأول من الموسم الأول على الأقل، والأحداث اللي المفترض يغطيها الموسم الجاي في الشتاء بتكون ممتازة وأحسن من النصف الثاني من الموسم الأول على ذمة قراء اللايت نوفلز-.
 
هممم كل مرة أقرأ فيها هذا العنوان أتذكر Dark Souls II و كثرة الNPC الانثوية الي كانوا في الDungeons, وجود J.C. Staff ممتاز و شخصيا أحب إقتباساتهم من الايت نوفلز, Sakurasou no Pet na Kanojo, Toaru Majutsu no Index و Golden Time كلها أعمال أقتبست بشكل ممتاز, راح أتابعه أكيد.
 
العمل مقتبس من لايت نوفل و قبل كده تم عمل 3 سلاسل مانجا ليها ( واحدة للسلسلة و واحدة spin off و واحدة 4-koma)
ماتابعتش اللايت نوفل بس تابعت المانجا ، العمل ممتع فعلا بس جزئية ال Harem مبالغ فيها بالإضافة إن فيه حاجات ممكن تخلى متابعته مش مريحة للبعض
 
التعديل الأخير:
عودة
أعلى